Labino MidBeam 2.0 met Aerosol Spray Accessoire Athena

MidBeam 2.0:

  • IP68 Waterbestendige classificatie: Vaste stoffen en vloeistoffen die vaak hun weg in het licht weten te vinden, veroorzaken verbranding bij UV Leds. Deze vaste- en vloeistoffen kunnen in een MidBeam 2.0 unit niet penetreren.
  • Batterij indicator: Vier kleuren: Groen, geel, oranje en rode signalen. De indicator geeft de signalen af bij meer dan 75%, 50-75%, 25-50% en onder 25%. Wanneer er minder dan 10% is start het rode signaal met knipperen.
  • Werkt terwijl de batterij aan het opladen is: De batterij versie werkt tijdens het opladen van de batterij via een connector aan de achterzijde van de hoofdaansluiting.
  • Aerosol-spuitaccessoire Athena: een innovatief accessoire dat op de MidBeam 2.0 is gemonteerd en waarmee de NDT Inspector de spuitbus gelijktijdig kan laten werken met een sterk UV-licht dat voldoet aan ASTM E3022 en RRES 90061.
  • Elk licht bestaat uit 4 LED’s wat een extreem gelijkmatige bundel aanbiedt. De schakelaar aan de achterkant van het hoofd biedt directe kracht. Het is gemakkelijk voor de batterijversie om van batterij te wisselen. Er zijn vier batterij plekken aanwezig en er zijn er twee nodig om te werken. De locatie van de batterijen (binnenkant pistoolgreep) maakt de ergonomie van de unit stabiel. De batterijversie heeft een camerabevestiging en kan op een statief worden gemonteerd dat door Labino kan worden geleverd. De netversie heeft een vierkant pengat dat kan worden gemonteerd op een flexibele arm die ook door Labino kan worden geleverd. Kies uw aangepaste kabellengte op een voedingseenheid. MidBeam 2.0 Zeus en Hermes is geclassificeerd als risicogroep 3 (hoog risico) in overeenstemming met IEC / SS-EN 62471.

Download de brochure (pdf)

 

 

Terug naar UV Lampen