Vol-Automatische Reinigers

(Terug naar Ultrasone Reiniging)

Programmeerbaar

Zodra de handling van producten bepalend is voor de productkwaliteit en productiesnelheid, wordt de constructie uitgebreid met een transportsysteem. Het gevolg is ook vaak meerdere baden, zodat de verschillende reinigingsfasen gelijktijdig kunnen worden uitgevoerd. De programmeerbare besturing maakt het eenvoudig mogelijk de verschillende transportposities en volgorde van reinigen aan te passen.

Procesvisualisatie

Aan de bediening van de machine wordt altijd veel aandacht besteed. Hierbij staat gebruikersgemak en productkwaliteit centraal. Vooral bij meer complexe processen wordt vaak gekozen voor visualisatie waarmee de bediening eenvoudig blijft. Naast de standaard drukknoppen en signaallampen kan een keus worden gemaakt uit verschillende gebruikers-interfaces. De visualisaties bestaan uit text display, grafische display, touch screen en industriële PC.

Data Logging

Tijdens het reinigen worden de kritische parameters gelogd en opgeslagen. Na afloop worden deze gegevens gebundeld tot een rapportage. Indien nodig wordt deze geprint met grafieken en opgeslagen in een open database-structuur. Omdat gebruik wordt gemaakt van internationaal geaccepteerde netwerken als Profibus, Ethernet en Internet is het mogelijk de procesgegevens over te dragen aan andere machines en/of systemen.